Seniormottagning

Nu slår vi upp dörrarna till våra nya seniromottagningar- på Ugglans Vårdcentraler i Landvetter och Fredriksdal. Där gör vi det enkelt för dig som har fyllt 75 år att komma i kontakt med vården.

Seniormottagning

Via ett eget telefonnummer till vår seniortelefon når du samma disktriktssköterska, med stor erfarenhet av andra i din ålder, varje gång du behöver boka tid eller bara få råd och stöd avseende hälso-och sjukvårdsfrågor. Skulle du behöva läkarkontakt ordnar sköterskan även detta till en läkare som också har god erfarenhet av äldrevård. 

Du får helt enkelt en egen genväg till vården, för tillgänglighet, kontinuitet och trygghet för dig och dina anhöriga. För även om vi alla vet att "75 är det nya 50", så är det skönt att känna att det finns någon som har tid om det är något man behöver kontrollera eller vill ha hjälp med. Det tycker vi att du är värd!

Hjärtligt Välkommen!

Öppna Föräldragrupper på Youtube
Öppna Föräldragrupper på Youtube

Nu har vi genomfört den första öppna Föräldragruppen i videokonferensformat. Vi vet att det finns ett behov av våra Föräldragrupper och det försvinner inte i Corona tider.

Ugglorna på plats vid 6e juni-firande i Landvetter
Ugglorna på plats vid 6e juni-firande i Landvetter

Ugglangruppen var inte bara på plats vid 6e juni-firandet i Landvetter, VD Marlene Fredin fick äran att hålla Nationaldagstalet och pratade där om de förändrade behoven inom primärvården. Det var en fantastisk strålande dag med många goda samtal kring både vår vårdcentral och Lillugglans BVC-verksamhet samt den nya Företagshälsovården.

Visa fler