Öppna Föräldragrupper på Youtube

Öppna Föräldragrupper på Youtube

Nu har vi genomfört den första öppna Föräldragruppen i videokonferensformat. Vi vet att det finns ett behov av våra Föräldragrupper och det försvinner inte i Corona tider. 

Öppna Föräldragrupper på Youtube

Vi vet att det finns ett stort behov hos våra föräldrar av att förstå och ventilera BVC-frågor även i Coronatider. Det är inte bara formatet - att göra detta via livestreaming videokonferens som är nytt. Vi vill även gärna bjuda in andra nyblivna föräldrar i landet att vara med.

Vi kommer att genomföra en serie av ca 7-8 Föräldragrupper med olika teman. I nuläget har vi spikat tema för de två nästkommande tillfällena, se nedan. Håll utkik på vår Facebooksida eller bli automatiskt uppdaterad på när det kommer nya Föräldragrupper genom att bli prenumerant på Lillugglans Youtubekanal (länk).

 

Ugglorna på plats vid 6e juni-firande i Landvetter
Ugglorna på plats vid 6e juni-firande i Landvetter

Ugglangruppen var inte bara på plats vid 6e juni-firandet i Landvetter, VD Marlene Fredin fick äran att hålla Nationaldagstalet och pratade där om de förändrade behoven inom primärvården. Det var en fantastisk strålande dag med många goda samtal kring både vår vårdcentral och Lillugglans BVC-verksamhet samt den nya Företagshälsovården.

Seniormottagning
Seniormottagning

För er som är födda innan och under 40-talet. Du som är 75 år eller äldre är välkommen till vår äldremottagning.

Visa fler