Ny Lilluggla i City

Vi öppnar en ny Lillgglan BVC mitt i city

Lillugglan växer och vi får nu ett tredje "Lillugglansyskon" i Ugglangruppen. Vi startar Lillugglan Heden mitt i hjärtat av Göteborg och har ingått ett samarbete med anrika Läkarhuset (Praktikertjänst) på Södra vägen. 1a september kör vi igång verksamheten!

Vi öppnar en ny Lillgglan BVC mitt i city

Marlene Fredin (grundare, styrelseledamot) och Jörgen Svedberg (vd) är nöjda över att det äntligen blivit klart med en ny Lilluggle BVC i city. Marlene berättar att en av hörnpelarna i Lillugglan konceptet är hög tillgänglighet, att då kunna öppna ett stenkast från Heden parkering med spårvagnar och busshållplatser utanför dörren känns extra kul. Marlene lyfter vidare upp fördelen med lokalen, både att vi håller till på gatuplan och att vi har möjlighet att expandera verksamheten efterhand som vi växer. 

Det blir Sarah Sörqvist, nytillsatt chef för Lillugglans verksamheter som blir ansvarig för enheten berättar Jörgen. Han berättar vidare att samarbetet med Läkarhuset Heden (Praktikertjänst) har startat på bästa möjliga sätt och att det redan nu finns intressanta planer för hur de två verksamheterna vårdcentralen och BVC kommer samarbeta tätt tillsammans. 

Har du frågor kring satsningen, hör gärna av dig till Sarah Sörqvist 073-953 4017 eller Jörgen Svedberg 076-0057 158

Covid vaccinering igång
Covid vaccinering igång

Vi har väntat länge men nu äntligen är vi igång med Grupp 2. Läs vidare om hur vi önskar att du gör innan du ringer oss.

Ugglangruppens GDPR hantering
Ugglangruppens GDPR hantering

I samband med Covid-19 testning har vi fått flera frågor på hur vi hanterar personuppgifter för personer som ej är listade hos oss.

Visa fler